Katot

Teemme katosta kuntokartoituksen ja arvioimme korjaus- sekä mahdollisen lisälämmöneristystarpeen. Varmistamme, että kattoremontin jälkeen uuden katon tuuletus toimii aluskatteen molemmin puolin. Teemme teille kirjallisen tarjouksen. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja asennamme ammattitaidolla. Työstämme saa kotitalousvähennyksen.

Ulkoverhoukset

Teemme ulkoverhouksesta kuntokartoituksen ja arvioimme korjaustarpeen. Teemme teille kirjallisen tarjouksen. Huolehdimme, että uuden ulkoverhouksen tuuletus toimii. Käyttämällä laadukkaita materiaaleja, jotka on sävytetty tulevaan pintaväriin, ulkoverhouksenne saa vuosikausia sekä katseita kestävän pinnan. Teemme verhouksen päätypontatusta puutavarasta, mikä mahdollistaa puutavaran mahdollisimman tarkan käytön. Asennamme ammattitaidolla ja työmme on ripeää. Työstämme saa kotitalousvähennyksen.

Ikkunat ja ovet

Vaihdamme ikkunat ja ovet vuosien kokemuksella ja huolehdimme, että ne toimivat hyvin. Uusien ikkunoiden ja ovien asennuksen jälkeen vedon tunne häviää ja asumisviihtyvyys paranee. Listoitamme sisäpuolet ja teemme ulkopuolet valmiiksi vesipeltiä myöten. Työstämme saa kotitalousvähennyksen.

Muut

Pienimuotoiset remontti- ja uudiskohteet mm. laiturit, terassit tai katokset. Työstämme saa kotitalousvähennyksen.